info@CommandeurSolutions.nl   |   +316 53 41 02 22
Follow us :-

Management ontwikkeling

Veel bedrijven laten zich voorstaan op goed management en spelen adequaat in op de 24‐uurseconomie. Maar hoe zit het als een team, een afdeling of zelfs de hele organisatie wel vakkundig worden aangestuurd, maar er geen sprake is van echt leiderschap? Voor de korte termijn kan dit misschien geen kwaad, maar op de langere termijn kunnen de gevolgen desastreus zijn.

Sommige mensen hebben misschien wel een leidinggevende functie, maar missen bepaalde leiderschapskwaliteiten. Het omgekeerde komt ook voor. Sommige mensen hebben formeel geen leidende rol, maar beschikken wel over de kwaliteiten. Commandeur Solutions biedt u instrumenten waarmee u een beter inzicht krijgt in anderen en die u helpen                                      bij het begeleiden en leidinggeven. Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke leiderschapsstijl, maar soms moet die worden afgestemd op de groep of omstandigheden.

Denk aan:

  • – Inzicht geven in uw voorkeurs leiderschapsstijl en hoe te schakelen tussen andere leiderschap-stijlen om het resultaat te boeken.
  • – Het vormen van een managementteam of het aanvullen van een managementteam met de geschikte persoonlijkheden.
  • – Het aanpassen van de structuur van uw organisatie zodat deze past bij een nieuwe visie/werkzaamheden/missie.